Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Kávéautomata, ÉTEL- és italautomata üzemeltetés

Tisztelt leendő partnerünk!


Minden munkavállalónak fontos, hogy a munkahelyén bármikor megihasson egy kávét, üdítőt, ehessen egy szendvicset vagy egy szelet csokit. Tény, hogy azokon a munkahelyeken ahol ezt a dolgozók megtehetik, magasabb a munkamorál, motiváltabbak és lojálisabbak a munkatársak, hiszen úgy érzik figyelnek rájuk ha kávéautomata, üdítőautomata, csoki, vagy szendvicsautomata áll rendelkezésükre. Ugyanígy fontos, hogy bármikor friss kávéval, ásványvízzel tudja kínálni partnerét, vagy Ön használhassa az automaták előnyeit.


Cégünk a Nyugat-Dunántúl területére specializálódva (KIZÁRÓLAG Győr-Moson-Sopron, Komárom, és Vas vármegyére) teljes körű szolgáltatást nyújt cégeknek, vállalatoknak, közüzemeknek, kávé és üdítő automatáktól kezdve, snack- és szendvics automatákon át, egészen a vízadagoló automatákig.


Szolgáltatásunk teljes körű: a választott automata kihelyezéstől, a töltésen át, a szervizszolgáltatásig, cégünk mindenben segíti Önt, és mindenre személyes garanciát vállalunk!


Önnek csak azt a döntést kell meghoznia: előnyös-e, hasznos-e Önnek, a cégének, ha az automatáink bármikor az Ön rendelkezésére állnak?


Ha Ön úgy gondolja, hogy egy snack, csoki, szendvics automata, italautomata, vagy kávégép hasznos lehet cégének, munkatársainak, hívjon bizalommal szívesen segítünk Önnek a megfelelő automata kiválasztásában, szervizelésében, töltésében!

Közös csapatmunka eredménye, hogy a Nemzeti Automata Szövetség 2019-ben az Év automatás vállalkozója díjjal tüntette ki cégünket.

Coffee Express Team


Büszkék vagyunk rá és lendületet ad a jövőbeni folytatáshoz, hogy tevékenységünket a Vállalkozók Országos Szövetsége Év Vállalkozója díjjal ismerte el.

Coffee Express Team

Hívjon minket most!

kávéautomata, üdítőautomata, szendvicsautomata, vízadagoló, snackautomata, irodai automata, kávéfőző, irodai kávégép, szendvicsgép, automata üzemeltetés hibabejelentő
zöldszámunk
+36 80 205 153

Elérhetőségünk

Coffee Express
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9341 Kisfalud, Petőfi u. 32/A

Tel.: +36-30/9699-101,
Fax: +36-96/253-192
E-mail: info@coffee-express.hu
www.coffee-express.hu