Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Friss, OLASZ eszpresszó ... Bármikor... Bárhol... Azonnal.

 

Bemutatkozik  ReKico kávépod rendszerünk

Kávéfőzőinkben  (E.S.E rendszerű) 38 mm átmérőjű kávé- és teapodokat használunk. A kávépod (melyet kávépárnának, kávépogácsának is hívnak) előre csomagolt kiváló minőségű pörkölt, őrölt tömörített kávéadag. Egy adag kávépod 7 grammnyi, melyből pontosan egy tökéletes adag kávét lehet készíteni.


Miért ezt a rendszert válassza?

 

A rendszernek számtalan előnye van. Mivel nagyon népszerű, ezért gyorsan elterjedt, emiatt számtalan kávéfajta létezik, melyet a rendszer használ: így Ön több fajta kávéból választhatja ki amelyik legjobban megfelel az ízlésének. A kávéja pillanatok alatt elkészül, hiszen semmiféle előkészület (például őrlés) nem szükséges, ezért mindig az elvárt, tökéletes minőséget, ízélményt nyújtjuk. A kávékészítés rugalmassá, gyorssá válik a rendszer segítségével: Ön pillanatokon belül elkészthet egy karcos, erős, magas koffeintartalmú, élénkítő kávét például az egyik vendégének, majd egy koffeinmenteset a másiknak. Mindezt tökéletesen tiszta minőségben, hiszen a kávé nem tartalmaz zaccot. 

 

Szeretne egy INGYEN kávéfőzőt?

 

Ehhez mindössze az kell, hogy a kávé és teapod fogyasztása elérje a havi 150 adagot, amely alig több, mint napi 4-5 ital. Ráadásul a 150 adag tetszőlegesen összeállítható.  Ha eléri a fogyasztása a 150 adagot, a kávéautomatát cégünk ingyen a rendelkezésére bocsátja.


Ha a havi kávéfogyasztás nem éri el a 150 adagot, akkor cégünk egy jelképes – 3000 forintos – díj ellenében helyezi ki a berendezést.

 

 Válasszon készüléket és kávé- vagy teapárnát!

ReKico Espresso KORONA (38 mm) pod
ReKico Koffeinmentes REK (38 mm) pod
ReKiCo Costa Rica kávépod
Rekico erdei gyümölcs teapod
100% Arabica kávépod
MyPOD kávéfőző
ReKiCo Espresso EXTRA (38 mm) pod

Kérje ingyenes termékmintánkat!

Ha már rendelkezik pod rendszerű kávéfőző berendezéssel, kérje ingyenes termékmintákat!

  • A termékmintaként küldött kávépodokat (kávépárnákat) kizárólag pod rendszerű kávéfőzővel lehet felhasználni.
  • Kávépodok átmérője: 38 mm.
  • Az általunk forgalmazott kávépodokból a Philips SENSEO típusú kávéfőző berendezés nem képes kávét készíteni

Ingyenes kávé- és töltőanyag házhozszállítás Győr-Moson-Sopron megye területén.

Ma megrendeli, másnap kiszállítjuk! Rendelését leadhatja weblapunkon keresztül, e-mailben, ingyenesen hívható zöldszámunkon vagy telefaxon! Aktuális árlistánkat kérje e-mailben!


Fizetési és szállítási feltételek (Győr-Moson-Sopron megyén kívűl):

  • bruttó 12.700,- Ft összérték felett, banki utalással: Megrendelése visszaigazolásaként megkapja kiállított számlánkat. Mihelyt a számla ellenértéke beérkezett bankszámlánkra, a megrendelt árut azonnal postára adjuk. INGYENES SZÁLLÍTÁS / Postaköltséget nem számítunk fel!
  • bruttó 12.700 összérték alatt, banki utalással: Megrendelése visszaigazolásaként megkapja kiállított számlánkat, melyben bruttó 1690,-Ft kezelési költséget (csomagolás, postaköltség) számítunk fel. Mihelyt a számla ellenértéke beérkezett bankszámlánkra, a megrendelt árut azonnal postára adjuk.
  • Rendelés postai utánvéttel: A megrendelt árut, a róla kiállított számla kíséretében, melyben bruttó 1950,-Ft kezelési költséget (csomagolás, utánvét díja, postaköltség) számítunk fel a megrendelést követő 1-2 napon belül postára adjuk.
Kérje ajánlatunkat MOST!

Elérhetőségünk

Coffee Express
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9341 Kisfalud, Petőfi u. 32/A

Tel.: +36-30/9699-101,
Fax: +36-96/253-192
E-mail: info@coffee-express.hu
www.coffee-express.hu