Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Friss, forró kávé. Bármikor. Bárhol. Azonnal.

Bemutatkozik a Reciko kávépod rendszerünk

A kávéautomatáinkban (E.S.E rendszerű) kávépodokat használunk. A kávépod (melyet kávépárnának, kávépogácsának is hívnak) előre csomagolt kiváló minőségű pörkölt, őrölt tömörített kávéadag. Egy adag kávépod 7 grammnyi, melyből pontosan egy tökéletes adag kávét lehet készíteni.


Miért ezt a rendszert válassza?

A rendszernek számtalan előnye van. Mivel nagyon népszerű, ezért gyorsan elterjedt, emiatt számtalan kávéfajta létezik, melyet a rendszer használ: így Ön több fajta kávéból választhatja ki amelyik legjobban megfelel az ízlésének. A kávéja pillanatok alatt elkészül, hiszen semmiféle előkészület (például őrlés) nem szükséges, ezért mindig az elvárt, tökéletes minőséget, ízélményt nyújtjuk. A kávékészítés rugalmassá, gyorssá válik a rendszer segítségével: Ön pillanatokon belül elkészthet egy karcos, erős, magas koffeintartalmú, élénkítő kávét például az egyik vendégének, majd egy koffeinmenteset a másiknak. Mindezt tökéletesen tiszta minőségben, hiszen a kávé nem tartalmaz zaccot. 

 

Szeretne egy INGYEN kávéfőzőt?

 

Ehhez mindössze azt kell, hogy a cégében a kávé fogyasztása elérje a havi 150 adagot, amely alig több, mint napi 4-5 kávé. Ráadásul a 150 adag tetszőlegesen összeállítható. Lehet koffeines, koffeinmentes, capuccino. Ha eléri a fogyasztása a 150 adagot, a kávéautomatát cégünk ingyen a rendelkezésére bocsátja, szervizeli, tölti.


Ha a havi kávéfogyasztás nem éri el a 150 adagot, akkor cégünk egy jelképes – 3000 forintos – díj ellenében helyezi ki, szervizeli, és tölti az automatát.

 

 Válasszon készüléket és italport

Jelenleg kétféle kávéfőző érhető el ebben a konstrukcióban. Az ISCHIA a nagyobb, robosztusabb, elegánsabb készülék. Az ISCHIA  három különböző – kedvelt - színben érhető el, így biztosan illik az irodájához, cégéhez, vagy lakásába is.
A GIGLIO kisebb, mint az ISCHIA, elegáns fekete színben érhető el.

ISCHIA
GIGLIO
ReKico Espresso KORONA (38 mm) pod
ReKico Koffeinmentes REK (38 mm) pod
ReKico GOURMET (38 mm) podok
ReKico kávés csésze és csészealj
ReKico cappuccino csésze és csészealj

Kérje ingyenes termékmintánkat!

Ha már rendelkezik pod rendszerű kávéfőző berendezéssel, kérje ingyenes termékmintákat!

  • A termékmintaként küldött kávépodokat (kávépárnákat) kizárólag pod rendszerű kávéfőzővel lehet felhasználni.
  • Kávépodok átmérője: 38 mm.
  • Az általunk forgalmazott kávépodokból a Philips SENSEO típusú kávéfőző berendezés nem képes kávét készíteni

Ingyenes kávé- és töltőanyag házhozszállítás Győr-Moson-Sopron megye területén.

Ma megrendeli, másnap kiszállítjuk! Rendelését leadhatja weblapunkon keresztül, e-mailben, ingyenesen hívható zöldszámunkon vagy telefaxon! Aktuális árlistánkat kérje e-mailben!


Fizetési és szállítási feltételek (Győr-Moson-Sopron megyén kívűl):

  • bruttó 12.700,- Ft összérték felett, banki utalással: Megrendelése visszaigazolásaként megkapja kiállított számlánkat. Mihelyt a számla ellenértéke beérkezett bankszámlánkra, a megrendelt árut azonnal postára adjuk. INGYENES SZÁLLÍTÁS / Postaköltséget nem számítunk fel!
  • bruttó 12.700 összérték alatt, banki utalással: Megrendelése visszaigazolásaként megkapja kiállított számlánkat, melyben bruttó 1690,-Ft kezelési költséget (csomagolás, postaköltség) számítunk fel. Mihelyt a számla ellenértéke beérkezett bankszámlánkra, a megrendelt árut azonnal postára adjuk.
  • Rendelés postai utánvéttel: A megrendelt árut, a róla kiállított számla kíséretében, melyben bruttó 1950,-Ft kezelési költséget (csomagolás, utánvét díja, postaköltség) számítunk fel a megrendelést követő 1-2 napon belül postára adjuk.
Kérje ajánlatunkat MOST!

Elérhetőségünk

Coffee Express
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9341 Kisfalud, Petőfi u. 32/A

Tel.: +36-30/9699-101,
Fax: +36-96/253-192
E-mail: info@coffee-express.hu
www.coffee-express.hu