Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Szolgáltatásaink

Miben segítünk?

 

Biztosan Ön is egyetért azzal, hogy azoknál a cégeknél ahol a munkatársak pluszszolgáltatásokat kapnak, a munka mindig gördülékenyebb, a munkatársak lojálisabbak, kevésbé fáradtak, ezért a hatékonyság is magasabb. Mi abban tudunk segíteni, hogy a kihelyezett üdítő automatáink, kávéautomatáink, snack, vagy szendvics automatáink segítségével munkatársai, partnerei elégedettebbek, boldogabbak, kevésbé fáradtak lesznek, mely egyértelműen kihat a munkára, teljesítményre, sőt a tárgyalásokra is.


Miért minket válasszon?

 

Mert kifejezetten Önre koncentrálunk, személyre szabottan. Nem egy hatalmas multinacionális cég vagyunk, aki „majd valamikor jön” akit „nem lehet elérni” akinek Ön a tízezer partnere közül az egyik. Nálunk olyan nem létezik, hogy kifogyott a kávé, hogy a szendvics automatában nem tökéletesen friss a termék, hogy a gépből itt ott folyik valami, koszos, vagy éppen meghibásodott. Mi, kis cégként egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy Ön ne legyen maximálisan megelégedve velünk.

 

Tudja meg milyen előnyökkel jár velünk dolgozni

 

Mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen velünk, a termékeinkkel, és a szolgáltatásunkkal is. Ezért a velünk szerződött partnereknek az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk.

 

 

Garantált heti automata karbantartás

Tevékenységünk garanciája a HACCP minőségbiztosítási rendszerünk mely lefedi a szállítást, raktározást, és az üzemeltetést is. Kizárólag olyan járművekkel szállítjuk termékeinket, melyek élelmiszerszállításra engedélyezettek. Minden egyes kollégánk udvarias, szakképzett, elvégezte az automata töltőképző vizsgát. Előre meghatározott ütemterv alapján látogatjuk meg Önt, ezért mindig pontosan tudni fogja, mikor érkezünk. A mi munkánk az üdítőautomata, szendvicsautomata, kávéautomata, vagy snackautomata: töltése, tisztítása, javítása, szervizelés karbantartása. Minden terhet leveszünk a válláról, Önnek nem kell foglalkoznia semmivel, hiszen minden a mi feladatunk.

 

 

Maximum 24 órán belüli hibajavítás

Ha bármelyik automatánk véletlenül meghibásodik, a lehető legrövidebb időn belül (de maximum 24 órán belül) szervizes kollégánk az Önnel egyeztetett időpontban a helyszínre érkezik, és kompromisszumok nélkül elhárítja az automatájának hibáját.

 

Folyamatos készletfigyelés

Figyelünk arra, hogy kávéautomatájából mikor fogy ki a kávé, a cukor, vagy bármi egyéb, és hamarabb cseréljük. A szendvics, vagy snack automatájában levő termékekről mindig tudjuk, meddig tökéletesen frissek, és figyelünk ital automatája készletére is. Ezért soha nem történhet meg, hogy az automata készlete hiányos, vagy bármilyen minőségi probléma keletkezik.


Mindig friss áru

Cégünk a túratervünk alapján meghatározott időpontokban felkeresi Önt. Ha az üzemeltetett kávéautomatában, szendvics automatában, vagy snack automatában olyan termék van, melynek a lejárati ideje közeledik: friss termékre cseréljük. Azokat a termékeket, melyek szavatossági ideje közeledik, a hatályos jogszabályoknak eleget téve megsemmisítjük, vagy állati takarmányként hasznosíttathatjuk.


Több száz cég, mint referencia

Átfogó, komplett üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a kávé- és üdítőital automatáktól kezdve, a víz- és szóda automatákon keresztül, egészen a darabárut értékesítő snack- és szendvics automatákig. Berendezéseink jelentős része Győr-Moson-Sopron megye területén üzemel, de működnek automatáink Komárom-Esztergom és Vas megyében is.

 

 

Több mint 400 automata üzemben

Átfogó, komplett üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk partnereinknek a kávé- és üdítőital automatáktól kezdve, a víz- és szódaautomatákon keresztül, egészen a darabárut értékesítő snack- és szendvicsautomatákig. Berendezéseink jelentős része Győr-Moson-Sopron megye területén üzemel, de működnek árusító automatáink Komárom-Esztergom és Vas megyében is.

 

 

Biztosan maradt még kérdése, amelyeket szívesen megválaszolunk, akár e-mailben, akár telefonon. Szeretettel várjuk kérdését, e-mailben, vagy hívását most, akár ebben a pillanatban is.

Elérhetőségünk

Coffee Express
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9341 Kisfalud, Petőfi u. 32/A

Tel.: +36-30/9699-101,
Fax: +36-96/253-192
E-mail: info@coffee-express.hu
www.coffee-express.hu