Cégünkről néhány szóban

Üdvözlöm!

Kiss András vagyok, a Coffee Express Kft. alapítója és ügyvezetője.


15 évvel ezelőtt felmondtam a munkahelyemen, és pár darab ital automatával megalapítottam a saját egyszemélyes cégemet. Mint bárki más, én is elképesztően féltem a bizonytalanságtól, de tudtam, hogy ez az én utam!


Az évek során szakmailag jól képzett, elkötelezett kollégák és kolléganők csatlakoztak a Coffee Express Kft.-hez. Ők mindannyian velem tartanak az úton, melynek köszönhetően cégünk a Győr-Moson-Sopron megyei cégek, intézmények egyik legmeghatározóbb üdítőautomata, kávéautomata, snackautomata és szendvicsautomata üzemeltetőjévé vált.


A Jelenleg 12 főt foglalkoztató vállalkozásunk telephelye a rábaközi Kisfalud településen található, ahol automata töltőképző vizsgával rendelkező kollégáink - telephelyünkről indulva - heti ütemterv alapján töltik ital és darabáru automatáinkat kiváló minőségű alapanyagokkal és áruval, a szavatossági időt és a tisztességes árképzés elveit folyamatosan szem előtt tartva.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Coffee Express Kft. több mint 10 éve a Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség tagja, mely az automatás iparág szakmai és érdekképviseleti feladatait látja el.


Az elmúlt 15 évben Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, és Komárom Esztergom megye több száz cégéhez helyeztük ki automatáinkat, és működtetjük azokat mindenki megelégedésre.


Ha Ön úgy gondolja, hogy egy snack, csoki, szendvics automata, italautomata, vagy kávégép hasznos lehet cégének, munkatársainak, hívjon bizalommal szívesen segítünk Önnek a megfelelő automata választásában.

Elérhetőségünk

Coffee Express
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9341 Kisfalud, Petőfi u. 32/A

Tel.: +36-30/9699-101,
Fax: +36-96/253-192
E-mail: info@coffee-express.hu
www.coffee-express.hu