Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Cégünkről néhány szóban

Üdvözlöm!

Kiss András vagyok, a Coffee Express Kft. alapítója és ügyvezetője.


25 évvel ezelőtt felmondtam a munkahelyemen, és pár darab ital automatával megalapítottam a saját egyszemélyes cégemet. Mint bárki más, én is elképesztően féltem a bizonytalanságtól, de tudtam, hogy ez az én utam!


Az évek során szakmailag jól képzett, elkötelezett kollégák és kolléganők csatlakoztak a Coffee Express Kft.-hez. Ők mindannyian velem tartanak az úton, melynek köszönhetően cégünk a Győr-Moson-Sopron megyei cégek, intézmények egyik legmeghatározóbb üdítőautomata, kávéautomata, snackautomata és szendvicsautomata üzemeltetőjévé vált.


A jelenleg 17 főt foglalkoztató vállalkozásunk telephelye a rábaközi Kisfalud településen található, ahol automata töltőképző vizsgával rendelkező kollégáink - telephelyünkről indulva - heti ütemterv alapján töltik ital és darabáru automatáinkat kiváló minőségű alapanyagokkal és áruval, a szavatossági időt és a tisztességes árképzés elveit folyamatosan szem előtt tartva.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Coffee Express Kft. 2003 óta a Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség aktív tagja, mely az automatás iparág szakmai és érdekképviseleti feladatait látja el. A szövetség neve 2019-ben Nemzeti Automata Szövetség-re változott, munkáját jelenleg alelnökként támogatom.


Az elmúlt 25 évben Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, és Komárom-Esztergom megye több száz cégéhez helyeztük ki automatáinkat, és működtetjük azokat mindenki megelégedésre. A jól összehangolt csapatmunka eredménye, hogy a Nemzeti Automata Szövetség 2019-ben az ÉV AUTOMATÁS VÁLLALKOZÓ-ja díjjal tüntette ki cégünket.

 

Büszkék vagyunk rá és lendületet ad a jövőben folytatáshoz, hogy tevékenységünket a Vállakozók Országos Szövetsége 2019. decemberében az ÉV VÁLLALKOZÓ-ja díjjal ismerte el.


Ha Ön úgy gondolja, hogy egy snack, csoki, szendvics automata, italautomata, vagy kávéautomata hasznos lehet cégének, munkatársainak, hívjon bizalommal szívesen segítünk Önnek a megfelelő automata választásában!

Elérhetőségünk

Coffee Express
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9341 Kisfalud, Petőfi u. 32/A

Tel.: +36-30/9699-101,
Fax: +36-96/253-192
E-mail: info@coffee-express.hu
www.coffee-express.hu